Ми вже не раз повідомляли про "спиртові ріки" поблизу Могилева-Подільського:

- у серпні минулого року на березі Дністра було знайдено чотири тонни спирту,

- жовтні знайшли пластиковий трубопровід по якому качали спирт з Молдови в Україну,

- дві тонни спирту знайшли у березні цього року,

- ще тонну спирту також у березні.

Минулими вихідними, в ніч із суботи на неділю, співробітниками ГУ Міндоходів у Вінницькій області перекрито ще один канал незаконного ввезення підакцизної продукції на територію України поза митним контролем.

На березі Дністра виявлено більше тонни спирту

У м. Могилеві Подільському, в прикордонній зоні на березі річки Дністер, слідчими та оперативними співробітниками ГУ Міндоходів у Вінницькій області виявлено 68 пластикових каністр ємністю по 20 літрів кожна, наповнених рідиною з характерним запахом спирту. Продукція переправлялася на територію України з сусідньої Молдови контрабандним шляхом, в ході вилучення з ємностей були відібрані зразки рідини для її лабораторного дослідження.

На даний час встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності, весь нелегальний товар – а це понад 1300 літрів рідини з характерним запахом спирту загальною вартістю понад 108 тисяч гривень вилучено.

Вилучення відбулося в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2014», що спрямована на ліквідацію тіньового ринку підакцизних товарів та протидію переміщенню їх через митний кордон України.



Переглядів: 4030
Поширень: 0