Нагадаємо, що 5 червня близько 12.30 тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову знайшли в салоні його власного автомобіля на одній з вулиць Немирова. Міністром внутрішніх справ України було прийнято рішення про створення потужної слідчо-оперативної групи, до складу якої увійшли кращі оперативники, слідчі та експерти центрального апарату МВС.

Убивство голови штабу Порошенка у Немирові замовив тесть загиблого

Станом на 8 червня було затримано виконавця злочину. Затриманий – місцевий 33-річний житель, раніше уже судимий.

Як запевнив перший заступник прокурора області Анатолій Максимюк, вбивство голови передвиборчого штабу Немирівського району кандидата на посаду Президента України Петра Порошенка ніяким чином не стосується його громадської діяльності. Саме родич небіжчика на побутовому грунті замовив за грошову винагороду в розмірі 1200 доларів США криваву розправу над ним.

На разі, за даним фактом відкрито кримінальне провадження та за процесуального керівництва прокуратури області проводиться досудове розслідування.

"Підозрюваних у вбивстві - замовника й виконавця, затримано у порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру: першому за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 4 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України, а іншому - за п. п. 6, 11 ч. 2 ст. 115 КК України. За клопотанням прокуратури суд обрав їм міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою", - зазначив Анатолій Максимюк.
 



Переглядів: 4766
Поширень: 0