Відкриваючи зустріч заступник голови облдержадміністрації Василь Черній коротко ознайомив присутніх з основними моментами діяльності даної фірми в Україні. «Вже той факт, що саме Посольство Австрії в України звернулось до обласної влади про можливості діяльності на теренах Вінниччини фірми «TYCHE» є гарантією серйозних намірів» – сказав В.Черній.

Основна мета фірми – матеріально-технічне кредитування агропромислових підприємств. Знайомлячи аграріїв, що приїхали з усієї області , з діяльністю фірми А. Шармітцер визначив сферу діяльності фірми, її партнерів, продукцію та менеджерську діяльність. Безпосередньо, фірма займається торгівлею та реалізацією посівного насіння, засобів захисту рослин, а саме зернових та олійних культур. Партнерами фірми «TYCHE» в плані посівного насіння є «Європіс Семенс Україна», а постачальником засобів захисту насіння ТОВ «Мактешн Аган Україна». Основна продукція фірми – це ріпак, кукурудза, соняшник, соя.

Великим плюсом діяльності цієї фірми є підготовка та продаж готового товару, тобто врожаю. Закупівля зернових у підприємства та продаж кінцевому споживачеві без посередників з організацією транспортування. Продумана й фірмою «TYCHE» ситуація, що може виникнути в зв’язку зі складними погодними умовами, а саме втрати частини чи всього врожаю. На даний момент ведуться переговори з австрійськими страховими компаніями щодо страхування врожаю.
Підводячи підсумки зустрічі В.Черній зазначив, що основною метою зустрічі є надання максимуму інформації про діяльність фірми «TYCHE» сільгоспвиробникам області. Адже, сьогодні в умовах економічної фінансової кризи мало хто хоче вкладати інвестиції чи надавати ті ж самі кредити. Аграрії мають можливість знайомитись з пропозиціями, вибирати, співпрацювати. Ще одним позитивним моментом приходу цієї фірми на Вінниччину є той факт, що це єдина фірма за тривалий проміжок часу, яка не ставить умови про надання в оренду земельних ділянок. Наміри фірми – працювати і знайти гарних партнерів.


Переглядів: 3212
Поширень: 0