Голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник 18 липня провів співбесіди з головами райдержадміністрацій Літинського, Барського, Жмеринського, Мурованокуриловецького, Козятинського, Калинівського, Хмільницького, Вінницького та Тиврівського районів. Керівник області заслухав звіти голів щодо соціально-економічного розвитку районів та виконання поставлених завдань.

Анатолій Олійник наголосив на необхідності активізувати роботу на місцях щодо запровадження енергозберігаючих технологій в закладах соціальної сфери. Він зазначив, що першочергове завдання кожного керівника району – вжити усіх необхідних заходів для скорочення споживання газу та переходу на альтернативні види палива. Разом з тим, голова облдержадміністрації підкреслив, що підготовку до нового опалювального сезону потрібно розпочинати вже зараз.

«Забезпечення теплом всіх без виключення закладів соціальної сфери є особистою відповідальністю кожного керівника району», – зауважив Анатолій Олійник.

Під час співбесід очільник області також звернув особливу увагу на належному забезпеченні підвозу учнів до шкіл. Також він доручив керівникам районів вжити заходи щодо вирішення питання по поводженню з твердими побутовими відходами.
 



Переглядів: 3059
Поширень: 0