На лікарняному ліжку опинилися двоє «гастролерів» з Липовецького району. Погостювавши в Жмеринці у знайомих, чоловіки викрали з гаража «четвірку» та вирішили на ній повернутися додому. Від’їхати далеко не вдалося - врізалися в дерево. Обидва чоловіки знаходилися в стані алкогольного сп’яніння.

До чергової частини Жмеринського райвідділу міліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що вночі невідомі особи зламали в його гаражі замок та викрали автомобіль «ВАЗ 2104».

Двоє п’яних рецидивістів розтрощили чуже авто, на якому повертались з відпочинку

Як розповів в.о. начальника Жмеринського райвідділу міліції Віталій Курчик, майже одразу місце знаходження автомобіля було встановлено, а викрадачі затримані. Як з’ясувалося, до крадіжки автомобіля причетні 27 та 47-річні жителі Липовецького району, які раніше потрапляли в поле зору міліції і неодноразово відбували покарання за крадіжки. Чоловіки приїхали відпочити в Жмеринку до знайомих, а коли прийшов час їхати додому – вирішили повертатися на машині. З гаража, розташованого на вулиці Училищній, зловмисники викрали «ВАЗ 2104».

Доїхати додому чоловіками так і не вдалося - у селі Строїнці Тиврівського району потрапили у ДТП. Зловмисник, який знаходився за кермом автівки, не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. З численними тілесними ушкодженнями в стані алкогольного сп’яніння товаришів госпіталізували до районної лікарні.

Двоє п’яних рецидивістів розтрощили чуже авто, на якому повертались з відпочинку

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмисникам загрожує покарання до 8 років ув’язнення.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3609
Поширень: 0