Днями житель м. Бершадь за оголошенням, розміщеним у Інтернеті, придбав у киянина автомобіль «Chery Kimo». Покупці чоловік радів недовго. Вже через кілька днів з’ясувалося, що дану автівку розшукують столичні правоохоронці.

32-річний житель міста Бершадь був дуже здивований, коли правоохоронці повідомили, що його днями куплена автівка знаходитьсь у розшуку. Спочатку автовласник думав, що це якесь не порозуміння, адже машину він купляв за генеральним дорученням і оформляв угоду у нотаріуса, але потім з’ясувалося, що він, і справжня власниця машини стали жертвами злодія.

Як розповів в.о. начальника Бершадської міліції Сергій Лещенко, до столичної міліції з заявою звернулась 33-річна киянка з заявою про викрадення її автомобіля «Chery Kimo». Заявниця повідомила, що свою машину з належними документами на тиждень вона здала в оренду киянину, якого знайшла за оголошенням в Інтернеті. У зазначений термін чоловік транспортний засіб не повернув і на зв\'язок не виходить. За добу правоохоронці встановили, що дана автівка знаходиться в м. Бершадь на Вінниччині у 32-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що купив автомобіль у киянина, якого знайшов за оголошенням. Надав документи на автомобіль та генеральну довіреність.

Зараз вирішується питання про поміщення автомобіля на арештмайданчик. Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмиснику, якого розшукують вінницькі та столичні міліціонери, загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 3637
Поширень: 0