Оперативники на місці злочину затримали 47-річного жителя Дніпропетровської області, який під час застілля вбив свою подругу. Причиною конфлікту між жінкою та чоловіком стала пачка цигарок.
До Жмеринського райвідділу міліції близько десятої години вечора зателефонував місцевий житель та повідомив про смерть своєї сусідки.

На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи міліції та експертна служба. На тілі загиблої міліціонери виявили близько десятка ножових поранень в області спини та серця. Підозрюваного у вбивстві міліціонери затримали на місці злочину. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Вилучені речові докази, працівники експертно-криміналістичної служби міліції направили на експертизу.

Працівниками міліції попередньо встановлено, що потерпіла разом з товаришами розпивала спиртні напої. Під час застілля 47-річний чоловік згадав, що кілька днів тому вона вкрала в нього пачку цигарок, і вирішив помститися - взяв зі столу ніж та кілька разів вдарив ним жінку в спину.

Як розповів в.о. начальника Жмеринського райвідділу міліції Віталій Курчик, затриманим виявився 47-річний неодноразово судимий житель міста Дніпродзержинськ. Чоловік в червні цього року черговий раз звільнився з місць позбавлення волі. У Жмеринку приїхав в гості до товаришів.

Зараз підозрюваний затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років ув’язнення. Наразі слідчі проводять заходи по встановленню усіх обставин скоєння злочину.



Переглядів: 3126
Поширень: 0