У Літинському районі ледь не скінчилась трагедією сварка між подружжям. Посварившись з чоловіком через постійні його пияцтва, жінка нанесла йому ножове поранення у черевну порожнину.

Близько о пів на першу годину дня до Літинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них був доставлений 38-річний житель одного з сіл району. У чоловіка лікарі діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини.

Як розповів начальник Літинського райвідділу міліції Юрій Найчук, виїздом слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, що ножові поранення потерпілий отримав під час сварки зі своєю дружиною. Як з’ясувалося, близько одинадцятої години ранку між подружжям, виникла сварка. Жінка вкотре висловила своє незадоволення постійним пияцтвом чоловіка. На цьому грунті між жінкою та її нетверезим чоловіком виник конфлікт та бійка, під час якої господарка схопила зі столу кухонний ніж та вдарила ним чоловіка у живіт.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

Зараз потерпілий знаходиться у лікарні. Загрози його життю немає.



Переглядів: 3459
Поширень: 0