Днями в Оратові відкрили новий і сучасний Центр обслуговування платників, у якому можливо здійснювати усі необхідні податкові процедури зі справжнім європейським сервісом. Для цього у Центрі створені всі умови: кваліфіковані спеціалісти допомагають у поданні звітності, консультант-модератор у заповненні документів, а також інформує із будь якого податкового питання, функціонує робоче місце платника податків з доступом до мережі Інтернет, де можливо подати звітність в електронному вигляді. Щоб контролювати роботу спеціалістів у приміщенні встановлені відеокамери. Зображення з них передається до моніторингового центру у Києві, де у режимі он-лайн можливо побачити все, що відбувається у ЦОПі. Також є скринька скарг та пропозицій. Кожен платник може залишити у ній відгук про роботу працівників. Відгуки щотижня опрацьовує спеціальна комісія і приймає по них відповідні рішення. На вході у приміщення є спеціальний дзвінок, яким можуть скористатися люди з обмеженими можливостями. При натисканні лунає сигнал, який чують працівники і виходять, щоб допомогти громадянину дістатися в середину. 

Платників Оратівщини відтепер обслуговуватимуть за європейськими стандартамиПлатників Оратівщини відтепер обслуговуватимуть за європейськими стандартами

Присутній на відкритті в. о. першого заступника начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Руслан Осмоловський, виступаючи перед присутніми, сказав: «Відкриваючи нові центри, в тому числі у Оратівському районі, ми сподіваємося надати нового імпульсу у взаємній співпраці Державної фіскальної служби та платників податків. Саме для них розрахована діяльність таких закладів. Також сподіваюсь, що нові стандарти обслуговування будуть справді найвищого рівня і ваші відгуки про роботу працівників ДФС матимуть лише позитивний характер.

Платників Оратівщини відтепер обслуговуватимуть за європейськими стандартами

Також захід відвідав селищний голова Ігор Барський, який зазначив, що обслуговування такого рівня – шлях до європейського розвитку, якщо Україна прагне відповідати вимогам заходу, то створення подібних Центрів одна із необхідних умов. Підприємцям Оратова відтепер буде зручніше працювати, адже для подання звітності та оформлення документів не потрібно далеко їхати. Наразі в Оратівському відділенні Іллінецької ОДПІ зареєстровано понад 800 платників.

Для зручності час прийому відвідувачів, прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг – здійснюється щоденно у робочі дні з 9  до  18 год.,  двічі на тиждень ЦОПи працюють до 20-ї години., а в суботу - до 16 год. платників обслуговують без перерви на обід. Сприятливі умови обслуговування стимулюватимуть бізнес Оратівщини сумлінно сплачувати належні до бюджету платежі. Це є запорукою фінансової стабільності громади зокрема і держави вцілому.



Переглядів: 2982
Поширень: 0