Третій раз за останні два місяці голова облдержадміністрації Анатолій Олійник відвідав Стрижавську школу, що в мікрорайоні Коло-Михайлівка. Цього разу керівник Вінниччини приїхав в гості не з порожніми руками. У подарунок привіз меблі для чотирьох відремонтованих кімнат: для двох класів первачків та учнів четвертого і восьмого класів.

Стрижавська школа отримала губернаторські меблі

Масштабні ремонтні роботи тут розпочалися у серпні, й за кілька тижнів до початку нового навчального року класи мали вигляд незавершеного будівництва. Незважаючи на стислі терміни, класи до навчально-виховного процесу були готові вчасно. Такий результат вдалося досягти лише за умов згуртованості батьків, вчителів, місцевих підприємців, які взяли на себе роль благодійників та влади.

Стрижавська школа отримала губернаторські меблі

«Хотів би подякувати і батькам і педагогам та благодійникам за зроблену роботу. Вражений вашим вмінням спільно вирішувати проблеми. За таким принципом, який ви започаткували в школі будемо завершувати і будівництво другої частини освітянського закладу, яке уже п’ять років законсервоване. За рахунок районного бюджету підкорегуємо проектно-кошторисну документацію. В наступному році даний об’єкт включимо в перелік тих, які фінансуватимуться фондом регіонального розвитку. Якщо батьки і вчителі погодяться допомогти, а вони заявляють що фінансово готові підтримати, то це буде ідеальний приклад для вирішення проблем в інших школах. Адже з шести аварійних загальноосвітніх шкіл області - 5 розташовані у Вінницькому районі» – наголосив Анатолій Олійник.

Стрижавська школа отримала губернаторські меблі

Для довідки:

Стрижавська ЗОШ І-ІІI ступенів заснована у 1933 року. З 2009 року школа перейшла у новобудову і з 2010 року була реорганізована у загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

В даний час у школі навчається 332 учня (діти із смт. Стрижавка мікрорайону Коло-Михайлівка). Навчаються також діти з мікрорайонів Кар’єр, Сільгосптехніка, із сіл Дорожне, Сосонка, Славне, Медвідка.

Навчально-виховний процес забезпечують 27 педагогічних працівників.

У початковій школі нараховується 8 класів в яких навчається 174 учні.

До першого класу прийшли 66 учнів. У 5-9 класах навчається 146 учнів у 8 класах.



Переглядів: 7899
Поширень: 0