Оперативники встановили, що 29-річний житель м. Немирова придбав у 26-річного місцевого жителя шість паперових згортків із розфасованою наркосировиною за 350 грн. За попередніми даними, у пакунках знаходилася марихуана.

У Немирові перекрили канал розповсюдження марихуани

Заздалегідь домовившись із іншим покупцем про місце зустрічі, кількість та вартість «товару», п’ять згортків правопорушник відразу ж перепродав за 500 грн.

За словами начальника Немирівського райвідділу міліції Василя Максимчука, розпорядитись заробленими коштами чоловік не встиг, оскільки був затриманий працівниками міліції.

Невдовзі встановили та затримали ще одного «продавця», в домоволодінні якого під час обшуку було вилучено 382 аналогічні паперові згортки та 2 паперових пакети із розфасованим наркотиком загальною вагою біля 5 кг, також кошти в сумі 350 грн., які він отримав за продані дози наркотичного засобу.

У Немирові перекрили канал розповсюдження марихуани

Триває розслідування з метою встановлення інших фактів збуту наркотиків. Обидва наркоторговці затримані. За даним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За це обидвом затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.



Переглядів: 3381
Поширень: 0