До чергової частини Жмеринського райвідділу міліції звернулася 34-річна місцева жителька про те, що невідома жінка ошукала її малолітню доньку та заволоділа ювелірними прикрасами.

Як розповіла заявниця, наприкінці вересня її 12–річна донька під час прогулянки в центрі міста познайомилась з жінкою, яка повідомила, що володіє магією та вміє ворожити. Шахрайка розповіла дівчинці, що з її батьками може статися щось недобре. Захистити рідних можливо лише при одній умові - принести будь-які цінні речі з будинку.

Повіривши, перелякана дитина без тіні сумніву віддала аферистці всі прикраси, які знайшла вдома.

Батькам дитина зізналась, лише коли мати виявила відсутність ювелірних виробів та почала її розпитувати.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді до 3-х років обмеження волі. Триває розслідування.

Міліція вкотре звертається до громадян бути пильними при спілкуванні з незнайомими особами. Уникайте будь-яких контактів з громадянами, які пропонують погадати або зняти порчу.

Шановні вінничани! Якщо ви все таки стали жертвами таких видів шахрайств, у жодному разі не зволікайте, одразу ж звертайтесь до найближчого відділу міліції, або ж за номером «102».



Переглядів: 3167
Поширень: 0