У Барському районі міліція затримала 30-річного жителя с. Лука Барська, який обікрав пенсіонерів-односельців. Склавши вкрадені речі у господарські сумки, злодій виніс їх на поріг будинку, а сам повернувся у кімнату, ліг на ліжко і заснув.

Розбите вікно, зламані двері, складені у сумки особисті речі та непроханого гостя, сплячого на ліжку у одній з кімнат свого будинку, виявила 78-річна господарка, коли повернулась додому. Не зрозумівши одразу, що сталось, жінка взялася будити незнайомця. Ним виявився 30-річний односелець. Прокинувшись, чоловік схопив свій одяг та кинувся навтьоки, а старенька покликала сусідів, щоб вони викликали міліцію.

Слідчо-оперативна група міліції, яка прибула на місце події, затримала підозрюваного за місцем його проживання. Зі слів затриманого, який небайдужий до алкоголю, на крадіжку він наважився через матеріальну скруту. Серед викрадених речей – одяг літнього господаря, взуття та алюмінієвий посуд.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такий злочин передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 3728
Поширень: 0