3 листопада близько 9.00 години ранку 32-річний водій автомобіля "Опель Віваро», житель села Журава Липовецького району, рухаючись з м. Липовець в напрямку міста Вінниці, неподалік села Нарцизівка не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у лівий кювет з послідуючим перекидання автомобіля.

На Вінниччині перекинувся мікроавтобус "Opel": дві людини у лікарні

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Опель» та 42-річний пасажир з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Липовецької районної лікарні.

На Вінниччині перекинувся мікроавтобус "Opel": дві людини у лікарні

На місці пригоди слідчо-оперативною, зі слів власника автомобіля, було встановлено, що власник транспортного засобу разом зі своїми товаришами протягом певного часу вживали спиртні напої. Після застілля один з товаришів взяв ключі від автомобіля та вирушив до магазину. Поблизу районного центру на заокругленій ділянці дороги водій не впорався з керування і потрапив у дорожньо-транспортну пригоду

На Вінниччині перекинувся мікроавтобус "Opel": дві людини у лікарні

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та перевіряється факт вживання алкоголю водієм. Таке правопорушення карається штрафом до п\'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років волі терміном до трьох років.



Переглядів: 4869
Поширень: 0