Водія, який травмував двох водіїв мопедів та зник з місця автопригоди, працівники міліції розшукали протягом кількох годин. Допоміг їм в цьому випадковий свідок, який запам’ятав колір та марку машини.

8 жовтня близько першої години ночі неподалік села Росоша Липовецького району невідомий водій скоїв наїзд на двох скутеристів та втік з місця пригоди. Потерпілими виявилися 24 та 25-річні місцеві жителі. З численними тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги вони були госпіталізовані до районної лікарні.

Прибувши на місце події, працівники ДАІ знайшли фрагменти автомобіля, під колесами якого опинилися водії двоколісних транспортних засобів, та встановили свідка. Чоловік запам’ятав колір та марку пошкодженої автівки, яка проїжджала поз нього.

В Липовецькому районі раніше судимий водій травмував двох скутеристів та втік з місця пригоди

За кілька годин співробітники Державтоінспекції встановили особу винуватця ДТП. Ним виявився 30-річний раніше судимий за угон автотранспорту вінничанин. Чоловік, керуючи автомобілем "ГАЗ-31105" допустив наїзд на скутеристів, та, злякавшись відповідальності, втік з місця пригоди. Пошкоджену «Волгу» правопорушник поставив у гараж та згодом мав відремонтувати.

В Липовецькому районі раніше судимий водій травмував двох скутеристів та втік з місця пригоди

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3410
Поширень: 0