Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Могилів-Подільського міськвідділу міліції затримали 21-річного раніше судимого чоловіка, який, влаштувавши у своєму будинку всі умови для вживання наркотиків, схилив 16-річного підлітка до куріння марихуани.

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста, працівники міліції встановили місцевого мешканця, який у своєму будинку приймав усіх бажаючих розважитись за допомогою конопель.

Як розповів начальник Могилів-Подільського міськвідділу міліції Юрій Дубецький, правоохоронці вилучили у будинку зловмисника два саморобних пристрої для куріння коноплі та близько 10 грамів речовини рослинного походження, розфасованої у два паперових згортки та поліетиленовий пакетик.

21-річний мешканець Могилів-Подільського влаштував в себе вдома наркопритон

Також у кімнаті співробітники міліції виявили невелику дерев’яну тепличку, яку чоловік виготовив для вирощування коноплі.

Зі слів затриманого стало відомо, що він сам вживав наркотичні засоби та не відмовляв знайомим, які приходили до нього та вживали марихуану, граючи у комп’ютерні ігри. У цій же компанії опинився 16-річний хлопець, який, послухавши господаря будинку, також скуштував наркотичне зілля.

Слідчим відділом міліції за даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.315 КК України (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст.317 КК України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.



Переглядів: 3031
Поширень: 0