За підозрою у викрадені автівки працівники бершадської міліції затримали 22-річного жителя одного з сіл району. Як з’ясувалося, викрадений «ВАЗ-21013» раніше належав підозрюваному, але він його продав своєму односельцю. Будучи напідпитку, колишньому власнику машини вночі захотілося покататися, і він викрав автомобіль з подвір’я нового господаря.

13 листопада близько восьмої години ранку до Бершадського райвідділу міліції зателефонував житель одного з сіл району та повідомив, що вночі з подвір’я його домогосподарства невідомі особи викрали автомобіль марки «ВАЗ-21013».

У Вінницькій області 22-річний чоловік продав авто, а потім викрав його у нового власника

Як розповів начальник Бершадського райвідділу міліції Олег Революк, в ході проведення оперативно-розшукових заходів даний автомобіль поблизу місцевого непрацюючого кар’єру був знайдений. Отже, працівниками міліції почали встановлювати коло осіб, які могли би бути причетними до злочину. Протягом кількох годин особа підозрюваного була встановлена та затримана. Ним виявився колишній власник автомобіля - 22-річний місцевий житель. Молодий чоловік раніше потрапляв в поле зору правоохоронців та неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності. У момент викрадення машини, він відбував умовний термін покарання.

У Вінницькій області 22-річний чоловік продав авто, а потім викрав його у нового власника

Зі слів зловмисника, вночі, вживши міцного напою, йому захотілось покататися на своєму колишньому автомобілі. Коли проходив біля будинку його нового власника, побачивши автівку, зайшов на повір’я. Смикнувши двері, виявилося, що вони не замкнені, а ключ знаходився у замку запалювання. Чоловік безперешкодно відкрив ворота та поїхав кататися. У тому, що сталося, затриманий винить алкоголь.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3787
Поширень: 0