Діжки з невідомою спиртовмісною рідиною виявили державтоінспектори у багажному відділенні мікроавтобусу. Водій каже, що віз вантаж у м. Жмеринку, а хто його власник, не знає, оскільки він лише перевізник.

Як розповів начальник Могилів-Подільського міського відділу міліції Юрій Дубецький, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом на автошляху Могилів–Подільський – Муровані Курилівці працівники Державтоінспекції зупинили мікроавтобус «Газель». На вимогу працівників ДАІ водій не відреагував, і міліціонери взялися його наздоганяти. Зупинивши транспортний засіб, у багажному відділені були виявлені 12 діжок об’ємом по 200 літрів кожна, наповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту.

Водій із Жмеринки перевозив у своєму авто 12 діжок спирту

41-річний водій, житель м. Жмеринка, пояснив, що незнайомі люди попросили його перевезти даний вантаж з Могилів-Подільського до Жмеринки за певну платню. Хто його власник, він не знає.

Наразі працівниками правоохоронних органів проводиться перевірка та встановлюються особи, які намагались перевезти спиртовмісний вантаж.

Водій із Жмеринки перевозив у своєму авто 12 діжок спирту

Зразки спиртовмісної рідини направлені на експертизу в НДЕКЦ при УМВС.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.
 



Переглядів: 3143
Поширень: 0