29 листопада об 11:00 на пункт державної пожежно-рятувальної частини №32 смт Чернівці надійшло повідомлення про те, що в с. Моївка у власному будинку було виявлено тіла двох загиблих: 46-річного чоловіка та його 41-річної співмешканки. За попередніми даними, загибель спричинило отруєння продуктами горіння. До трагедії призвело паління у ліжку одного із загиблих.

Наступної доби о 10:50 немирівським рятувальникам надійшло повідомлення, що загорання житлового будинку сталося с.Зяньківці.

На місце надзвичайної пригоди одразу виїхали працівники оперативно-рятувальної служби «101». Пожежа виникла в одній із кімнат житлового будинку. Бійці ДСНС об 11:49 ліквідували загорання. Внаслідок пожежі загинув 47-річний господар будинку. Вогнем знищено ліжко та домашні речі. Причина та збитки, спричинені пожежею встановлюються.

Тієї ж доби бійці пожежно-рятувальної частини №16 м.Бершадь ліквідовували пожежу у житловому будинку в с.Устя на вул.Набережній. Під час гасіння вогню працівниками ДСНС було знайдено тіло 81-річної жінки. Жінка загинула внаслідок отруєння продуктами горіння. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів пічного опалення.



Переглядів: 2554
Поширень: 0