За 2,5 місяці військове містечко, яке не функціонувало майже 2 роки, має повністю відновити свою роботу. Така директива Генерального штабу – результат неодноразових звернень до Міністерства оборони України, Генерального штабу та Головнокомандуючого Збройних Сил України.

У Гайсині відновить роботу військове містечко №100

«Ця військова частина для нашого регіону надто важлива, адже на її основі матимемо досить серйозну базу для територіальної оборони Вінницької області, - зазначив очільник Вінниччини Анатолій Олійник. – Вже на кінець лютого тут має функціонувати повноцінна військова частина, тому в нас залишається 2,5 місяці, щоб здійснити всі необхідні підготовчі роботи».

У Гайсині відновить роботу військове містечко №100

Оглянувши будівлі та територію військового містечка, першочерговим кроком голова облдержадміністрації визначив відновлення теплопостачання. Для реалізації цього заходу відвів термін у 3 тижні, аби надалі можна було розпочати внутрішні роботи у приміщеннях.

У Гайсині відновить роботу військове містечко №100

«Необхідно терміново вводити в експлуатацію котельню. Гайсинська міська рада як варіант пропонує підключити систему до мережі міста. Паралельно будемо працювати над забезпеченням альтернативних джерел опалення, - зазначив Анатолій Олійник. – Фінансування буде з державного бюджету, але на здійснення перших організаційних заходів необхідно буде шукати ресурс. Можливо, звертатимемося і до благодійників, аби терміново розпочати усі роботи».



Переглядів: 5836
Поширень: 0