Підозрювану у вбивстві своєї родички працівники міліції знайшли повішаною у лісосмузі. У селі Бубнівка Гайсинського району трагедією скінчилась сварка між дружинами двох рідних братів. Попередньо встановлено, одна з жінок нанесла іншій множинні колото-різані поранення, які спричинили її смерть, і після цього покінчила життя самогубством.

26 грудня мертвою свою дружину у будинку виявив чоловік, коли повернувся з роботи, та одразу зателефонував до міліції.

За словами першого заступника начальника УМВС Юрія Педоса, оглянувши тіло потерпілої, на тулубі та голові міліціонери виявили численні колото-різані рани. Працівники слідчо-оперативної групи одразу ж почали опитувати сусідів та встановлювати осіб, які б могли бути причетними до вбивства 47-річної жінки.

Як з’ясувалося, загибла мала тривалий конфлікт зі своєю родичкою – братовою, про який знали сусіди, адже не раз чули сварки між жінками. Потерпіла кілька тижнів тому на прохання своєї родички продала її корову за визначену суму та віддала гроші. Через кілька днів братова вирішила, що цих грошей недостатньо, і почала вимагати, щоб та їй доплатила. На цьому грунті конфлікт між родичками, які проживали на сусідніх вулицях, почав набирати обертів.

Підозри працівників міліції щодо вбивства жінки впали на її братову. 55-річну підозрювану працівники міліції розшукували майже добу. Ранком наступного дня її знайшли повішаною у лісосмузі.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії для встановлення причин смерті обох жінок.



Переглядів: 3573
Поширень: 0