Застілля в одному з сіл Томашпільського району закінчилось сваркою та бійкою між гостями. Тепер один з запрошених – в реанімації, а інший – під слідством.

На телефон «102» з Томашпільської районної лікарні надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 62-річного мешканця села Олександрівка в стані алкогольного сп’яніння та з закритою черепно-мозковою травмою. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, чоловік отримав тілесні ушкодження від свого 37-річного односельця.

Потерпілий разом з двома товаришами обходили сільські хати та посівали. Будучи вже добряче напідпитку, чоловіки прийшли в один з будинків, де також відзначали свято та приєднались до застілля.

Згодом, між потерпілим та господарем будинку виникла сварка, в ході якої один з гостей, «захищаючи» власника гостинної оселі, вдарив кривдника дерев’яною палицею по голові. Від удару потерпілий впав та втратив свідомість, додому його віднесли товариші. Невдовзі чоловіка без свідомості госпіталізували до лікарні, де медики констатували крововилив в головний мозок та прооперували.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває розслідування.



Переглядів: 3568
Поширень: 0