Ладижинські правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, які викрали з квартири місцевого жителя майже усі речі.

19 січня до Ладижинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про правопорушення від 25-річного місцевого жителя. Чоловік розповів про те, що з його помешкання хтось викрав майже усе майно.

За словами потерпілого, це сталося, коли він знаходився на роботі. Повернувшись додому, господар побачив виламані двері своєї квартири, з якої зникли усі особисті речі, продукти харчування, мобільний телефон, парфумерія.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, де були опитані сусіди потерпілого, проведені необхідні розшукові дії.

Завдяки оперативності та професіоналізму працівників міліції, особи зловмисників були встановлені за лічені години, «по гарячих слідах» вони були розшукані та затримані.

Ними виявились двоє раніше судимих за аналогічні злочини чоловіків 31 та 34 років та дві жінки 34 та 47 років. Всі вони знаходились напідпитку та свої дії пояснюють бажанням легко і швидко збагатитися.

Працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Четвірці шукачів легкої наживи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.



Переглядів: 3298
Поширень: 0