Працівники міліції затримали 30-річного злодія за підозрою у крадіжці. Як з’ясувалось, чоловік не лише обікрав два будинки у одному з сіл Жмеринського району, а й у власній хаті зберігав 49 патронів до нарізної зброї.

До Жмеринського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся місцевий 35-річний мешканець села Леляки. Чоловік розповів про те, що невідома особа, зламавши замок на вхідних дверях, викрала з його дачного будинку металобрухт на загальну суму 800 гривень.

За словами начальника Жмеринського райвідділу міліції Олександра Прозоровського, в ході оперативно-розшукових заходів працівниками міліції було затримано зловмисника причетного до скоєння крадіжки. Ним виявився 30-річний чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

У райвідділі зловмисник визнав вину свою та зізнався у скоєнні ще однієї крадіжки. Пошкодивши навісний замок та проникнувши до господарського приміщення 50-річного жителя цього ж села, він викрав бензопилу «Дружба».

В ході огляду домоволодіння затриманого, працівники міліції виявили 49 патронів калібру 5,6 мм. Наразі вилучене направлено на дослідження до Науково–дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) КК України та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 3663
Поширень: 0