У Ладижинському міському відділі міліції начальник УМВС України у Вінницькій області Ігор Моренець нагородив почесними грамотами за мужність та сміливість чотирьох місцевих мешканців, які затримали злочинця.

Олександр Юров разом з сином Олегом та племінником Віталієм а також приятелем Станіславом Зятіним 8 січня йшли вулицею міста та побачили, як із магазину вибіг чоловік із ножем в руках. Незнайомець намагався втекти. Не вагаючись ні хвилини, сміливці побігли слідом за зловмисником, затримали його та передали міліції. Як з’ясувалось, чоловік скоїв розбійний напад на магазин, відібравши у продавця 7 тисяч гривень.

У Ладижині четверо чоловіків затримали та передали міліції грабіжника магазина

Мужність та небайдужість ладижинців відмітив керівник вінницької міліції. Кожен з них отримав почесну грамоту та грошову винагороду.

Ігор Моренець висловив слова подяки сміливцям від себе особисто та від Управління вінницької міліції, зазначивши, сьогодні, коли країна переживає складні часи, особливо цінна згуртованість громади та співпраця з міліцію для забезпечення правопорядку в регіоні та безпеки людей.

- Такі випадки непоодинокі, - відмітив Ігор Моренець, - є багато яскравих прикладів і в інших районах Вінничини, коли люди сприяють міліції у затриманні правопорушників, повідомляють інформацію про підозрілих осіб, ми дуже цінуємо таку допомогу.

Також почесними грамотами були відзначені кращі працівники ладижинської міліції за розкриття правопорушень.



Переглядів: 3186
Поширень: 0