Неподалік села Сигнал Козятинського району водій автомобіля «Деу Сенс» допустив зіткнення з автомобілем «Деу Ланос». В результаті аварії 59-річна пасажирка «Ланосу» загинула на місці пригоди.

25 січня близько 12.00 години на автодорозі Білопілля – Вівсяники 25-річна жінка-водій автомобіля «Деу Сенс», здійснюючи обгін автобуса, не впоралась з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем «Деу Ланос» за кермом якого знаходився 61-річний житель одного із сіл Козятинського району.

На Вінниччині не розминулися два "Daewoo". Загинула жінка

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 59-річна пасажирка автомобіля «Деу Ланос» загинула на місці пригоди, а водій з тілесними ушкодженнями госпіталізований в хірургічне відділення Козятинської районної лікарні.

На Вінниччині не розминулися два "Daewoo". Загинула жінка

Слідчим відділом міліції за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається позбавленням волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На Вінниччині не розминулися два "Daewoo". Загинула жінка

Триває слідство, яке з’ясує остаточні причини дорожньо-транспортної пригоди.



Переглядів: 4904
Поширень: 0