З самого початку антитерористичної операції на Сході України жителі Іллінецького району активно підтримують та допомагають нашим бійцям, на долю яких випало непросте випробування – захищати рідну землю, відстоювати незалежність та цілісність України. Іллінчани, учасники антитерористичної операції, одними з перших в області були забезпечені бронежилетами, засобами захисту, військовою формою та усім необхідним. Десятки автомобілів з продуктами харчування, одягом, взуттям, військовим обмундируванням та спорядженням, медикаментами було відправлено безпосередньо захисникам України в зону АТО та у військові частини м.Каланчак і м.Червоний Чабан Херсонської області, м. Ужгород Закарпатської області, військові частини Житомирської області. Неодноразово надавалась допомога Вінницькому військово-медичному центру ВПС України.

Ця робота проводиться за тісної співпраці та спільної координації зусиль волонтерського центру Іллінеччини та керівництва району. Відрадно, що у цій справі немає байдужих – допомагають і колективи великих підприємств, які працюють на території району, фізичні особи-підприємці, так і пересічні жителі Іллінеччини, пенсіонери, учні, навіть вихованці дитячих садочків малюють малюночки, виготовляють різноманітні саморобки аби бійці відчули тепло і підтримку рідного дому.

Для бійців батальйону "Айдар" мешканці Іллінецького району відправили черговий гуманітарний вантажДля бійців батальйону "Айдар" мешканці Іллінецького району відправили черговий гуманітарний вантаж

24-25 січня черговий гуманітарний вантаж іллінчани відправили для бійців добровольчого батальйону «Айдар». Продукти харчування й теплі речі зібрали для айдарівців жителі Бабинської територіальної громади, смачні булочки та запашний хліб спекла родина Ханікаряна Геворга, які є власниками невеличкої пекарні у м.Іллінці, волонтерський центр передав бійцям мастило для зброї, приводи для запуску машин та інше. Малюнки та листи зі словами подяки та щирими побажаннями якнайшвидшого повернення до дому живими, здоровими та з перемогою підготували захисникам учні Бабинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Доставили гуманітарний вантаж за місцем призначенням волонтери Сироватко В’ячеслав та Сергій Шиндарук. Разом з волонтерами повіз допомогу бійцям голова Іллінецької райдержадміністрації Ігор Булгаков та мав можливість поспілкуватися з айдарівцями.

Для бійців батальйону "Айдар" мешканці Іллінецького району відправили черговий гуманітарний вантажДля бійців батальйону "Айдар" мешканці Іллінецького району відправили черговий гуманітарний вантаж

«Захоплений мужністю та відвагою бійців батальйону «Айдар», - розповів Ігор Борисович, повернувшись з поїздки. - Хлопці настільки патріотично налаштовані, настільки у них високий бойовий дух, що розумієш - ми обов’язково переможемо, бо на захисті України стоять справжні патріоти».



Переглядів: 4412
Поширень: 0