Попри те, що бюджетом 2015 року не передбачено кошти на харчування учнів 1-4 класів, молодші школярі Вінницької області таких змін не відчують. Як і в попередні роки, усі без винятку учні початкової школи харчуватимуться безкоштовно. Про це повідомив заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк.

«Приємно, що і райони, і міста нашої області прислухалися до рекомендацій обласної державної адміністрації з приводу забезпечення повноцінного харчування учнів початкової школи. За рахунок освітньої субвенції, яка дає можливість забезпечити таке харчування, всі без винятку учні 1-4 класів харчуватимуться безкоштовно, як це було і в попередні роки. Більше того, по декількох містах і районах області, зокрема і в місті Вінниці, планується збільшення видатків на зазначені цілі», - зазначив Ігор Івасюк.

Заступник голови облдержадміністрації також зауважив, що передбачений ресурс є лише складовою загальних видатків на харчування, - реальний їх обсяг значно більший, адже в цьому питанні суттєво допомагають як фермерські господарства, так і великі сільгосппідприємства.



Переглядів: 3092
Поширень: 0