Працівники Калинівського райвідділу міліції затримали жителя села Грушківці, який, викравши на місцевому кладовищі два хреста, хотів здати їх на металобрухт.

Як розповів начальник Калинівського райвідділу міліції Петро Скічко, ввечері дільничний інспектор міліції, який обслуговує територіальну дільницю села Грушківці, під час несення служби з охорони громадського порядку в населеному пункті помітив підозрілого чоловіка, який ніс металеві хрести.

В ході розмови з громадянином з’ясувалось, що 59-річний місцевий житель виявився вандалом - хрести він власноручно виломив із землі на місцевому кладовищі. Чоловік ніколи раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців та зізнався, що добутий на цвинтарі метал хотів здати на металобрухт та у такий спосіб заробити на життя.

Працівники міліції вилучили у зловмисника викрадене та повернули родичам.

За цим фактом слідчим відділенням Калинівського РВ відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 297 КК України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.



Переглядів: 3228
Поширень: 0