Працівники міліції ліквідували підозрілу коробку, яку виявили залізничники при огляді вантажного потягу.

Тривожне повідомлення надійшло в чергову частину лінійного відділу на станції Жмеринка в обідню пору 15 лютого. Маневровий диспетчер повідомив, що під час прийому вантажного потягу «Козятин - Одеса» виявили підозрілий предмет.

На місце пригоди негайно була направлена слідчо-оперативна група. На перехідній площадці хвостового вагону правоохоронці виявили картонну коробку, перемотану скотчем. Про підозрілу знахідку повідомили усі необхідні спецслужби. Працівники вибухо-технічної служби науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Управлінні МВС України у Вінницькій області провели обстеження та огляд виявленого предмету. З’ясувалось, що коробка – порожня.

«Дана подія внесена до єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, - коментує начальник лінійного відділу Андрій Нагребецький. – Правоохоронці діяли чітко і злагоджено, адже у випадках виявлення підозрілих предметів головне – дотримання правил безпеки, які дозволяють уникнути вибуху. Ми сподіваємось на розуміння громадян, їх пильність та допомогу у разі виявлення предметів підозрілого характеру», – наголошує Андрій Анатолійович.



Переглядів: 3387
Поширень: 0