У Тульчині працівники міліції затримали злочинну групу, до складу якої входило шестеро місцевих жителів. Впродовж двох останніх років молодики скоїли пограбування та більше десятка крадіжок на території трьох районів Вінниччини.

За словами заступника начальника УМВС Олександра Глянька, трьох зловмисників оперативники затримали під час скоєння злочину, наступного дня були встановлені особи та затримані ще троє подільників. Члени злочинної групи впродовж 2014 та поточного років скоювали крадіжки з приватних будинків, дач, гаражів, складських приміщень, фермерських господарств. Попередньо встановлена причетність групи до 14 злочинів на території Немирівського, Томашпільського та Тульчинського районів.

Зокрема, ними скоєне пограбування квартири іноземця. Увірвавшись до помешкання, злочинці в масках забрали у господаря золоті вироби та цінні речі. З складського приміщення одного з підприємств члени групи викрали близько тонни сиру, ще у одного підприємця заволоділи близько півтонною горіхів.

За фактами злочинної діяльності злочинної групи відкрито ряд кримінальних проваджень за фактами скоєння крадіжок, скоєних з проникненням в приміщення відповідно до ч.3 ст.185 КК України та грабежу з проникненням в житло за ч.3 ст.186 КК України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном до восьми років.

Триває слідство.



Переглядів: 3253
Поширень: 0