З робочою поїздкою до Літинського району керівник Вінниччини Валерій Коровій навідався 23 квітня. В рамках візиту очільник області ознайомився з роботою місцевого центру надання адміністративних послуг, де поспілкувався з працівниками установи та вкотре наголосив на необхідності ефективної організації оформлення та надання населенню субсидій на житлово-комунальні послуги.

У супроводі керівників району голова облдержадміністрації завітав також до ТОВ «Літинський м’ясокомбінат». Ознайомившись зі структурою підприємства, основними принципами технологічного процесу та асортиментом продукції, очільник регіону відзначив позитивні зміни в облаштуванні, технологічному оснащенні м’ясокомбінату та організації його виробничого процесу, які відбулися протягом останніх років завдяки вмілому підходу керівника підприємства до налагодження виробництва.

Валерій Коровій із робочим візитом відвідав Літинський район

У рамках поїздки Валерій Коровій відвідав і ПАТ «Племзавод «Літинський», що у селі Громадське.

Валерій Коровій із робочим візитом відвідав Літинський район

Валерій Коровій із робочим візитом відвідав Літинський район

На сьогодні в господарстві утримується 1864 голови великої рогатої худоби, в тому числі 1040 корів, а це 74 % від поголів’я корів по Літинському району. Тож предметом уваги керівника області стали сучасні технологічні лінії тваринницької галузі підприємства, високий рівень організації та оплати праці, а також високі показники тваринницької продукції.



Переглядів: 4736
Поширень: 0