За підозрою у вбивстві 43-річного жителя Немирівського району працівники міліції затримали його зятя. Попередньо встановлено, що між чоловіками виникла сварка через гроші. Зять вирішив конфлікт за допомогою сокири.

25 квітня до Немирівського райвідділу міліції надійшла інформація від жительки села Семенки про те, що за місцем проживання був виявлений мертвим 43-річний односелець.

За словами заступника начальника УМВС Олександра Глянька, працівники міліції у одній з кімнат біля ліжка виявили потерпілого з рубаною раною голови. Працівники слідчо-оперативної групи одразу ж почали опитувати сусідів та родичів загиблого, аби встановити осіб причетних до вбивства чоловіка.

До вбивства виявився причетним 35-річний зять загиблого. Як з’ясувалося, напередодні трагедії чоловіки допомагали по господарству сусідам та розпивали спиртні напої. Зароблені 50 гривень забрав старший з чоловіків. Ображений зять з сокирою накинувся на сплячого тестя. Удар у голову виявився смертельним. Уникнути покарання чоловіку взялися допомагати дружина та теща. Вони робили усе, аби сліди злочину та речові докази були знищені. Але зібраних правоохоронцями доказів виявилось достатньо, аби жінки та підозрюваний зізналися у скоєному.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому оголошено про підозру. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 2902
Поширень: 0