У Писарівці оперативники обласної міліції затримали трійцю квартирних крадіїв. Раніше судимі чоловіки обкрадали помешкання громадян у різних районах області.

Вчора до Тульчинського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулась 42-річна місцева жителька. Невідомі, зламавши замок у вхідних дверях квартири, винесли з її помешкання гроші та ювелірні прикраси.

Міліціонери вийшли на слід зловмисників оперативним шляхом одразу після скоєння злочину. Провівши спецоперацію, спільно з державтоінспекторами та спецпризначенцями, оперативники затримали підозрюваних у селі Писарівка Вінницького району.

Ними виявились троє мешканців обласного центру. Зловмисники були затримані в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину.

Чоловіки, віком 27 та 26 років, неодноразово відбували покарання у місцях позбавлення волі за скоєння майнових злочинів.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), що карається позбавленням волі на строк до 6 років.

В ході перевірки встановлено причетність правопорушників до скоєння крадіжок у Тростянецькому, Бершадському та Тульчинському районах області.



Переглядів: 1816
Поширень: 0