Меморіальний комплекс бійцям, які загинули під час бойових дій на Сході України, хочуть встановити у Могилів-Подільському прикордонному загоні. Начальник прикордонного загону Юрій Василик каже, що їх загін - один із тих прикордонних загонів, хто втратив найбільше військових. Своє життя за цілісність України у цій неоголошеній війні уже віддали семеро могилів-подільських прикордонників. Сьогодні імена і фотографії цих мужніх людей розміщені на спеціальній пам\'ятній дошці, яка встановлена на КПП.

Днями могилів-подільським прикордонникам як волонтерську допомогу привезли великий телевізор, що полегшить оперативну роботу військовим. Гроші на сучасну техніку зібрали небайдужі вінничани, Спілка офіцерів силових структур та інших військових формувань, а також Вінницька міська організація ветеранів.

У Могилів-Подільському хочуть встановити меморіальний комплекс загиблим на Сході прикордонникам

- До нас звернулись із загону про те, щоб допомогти телевізором, який знадобиться і для служби, і стане у нагоді під час проведення вільного часу, - розповів Володимир Новак, голова Спілки офіцерів силових структур та інших військових формувань. - Загалом, цю зустріч можна назвати знайомством, адже маємо плани ще й по забезпеченню прикордонників аптечками. Знаємо також, що загону потрібні і певні будівельні матеріали.

Крім телевізора, чотирьом бійцям прикордонного загону гості вручили також Почесні грамоти. Голова Вінницької міської організації ветеранів генерал-майор Василь Слюсаренко вручив Грамоту Сергію Шимку, голові ветеранської організації прикордонного загону. А от старшого солдата Олександра Степаницького і старшого сержанта Олександра Маляра відзначили за мужність і героїзм, виявлені під час виконання військового обов\'язку, адже вони учасники АТО.

Начальник Могилів-Подільського прикордонного загону Юрій Василик зауважив, що така увага до бійців - надзвичайно важлива, адже вона не тільки піднімає дух у них, а й вносить трішки позитиву у складні будні.



Переглядів: 3710
Поширень: 0