Працівники міліції розкрили розбійний напад на 36-річну жінку-підприємця у Тростянці в жовтні минулого року, в результаті якого вона загинула.

За словами т.в.о. начальника УМВС України у Вінницькій області Олександра Глянька, повідомлення в міліцію надійшло від брата потерпілої, який виявив жінку мертвою. Слідчо-оперативна група міліції на місці скоєння злочину констатувала тілесні ушкодження на потерпілій, яка перебувала зв’язаною, з замотаним скотчем ротом в сараї за будинком.

Міліція затримала двох підозрюваних у вбивстві жінки-підприємця

Злочинці винесли з будинку золоті вироби та грошові кошти. Жінка ще була жива, коли її безпомічною зловмисники залишили в сараї.

- Для розкриття цього злочину були підключені сили обласного апарату міліції, впродовж цього часу буквально по крупицях збирали доказову базу щодо підозрюваних осіб, - каже Олександр Глянько. – В результаті оперативно-розшукових заходів, в тому числі, негласних слідчих дій ми встановили та затримали двох зловмисників, які під тиском зібраних доказів, змушені були дати зізнавальні покази.

Міліція затримала двох підозрюваних у вбивстві жінки-підприємця

Затримані, 34-річний вінничанин та 48-річний житель Черкаської області, неодноразово раніше судимі. Зловмисники познайомились в місцях позбавлення волі, та, звільнившись в минулому році, зорганізувались для скоєння чергового злочину.

ія затримала двох підозрюваних у вбивстві жінки-підприємця

Слідчим управлінням міліції розслідуються кримінальні провадження за фактом скоєння розбійного нападу групою осіб відповідно до ч.3 ст.187 КК України та ч.1 ст.119 КК України (вбивство через необережність). Наразі слідством перевіряється причетність до скоєння цих злочинів ще двох осіб.

Обом затриманим оголошено про підозру у скоєнні вказаних злочинів, вони перебувають під арештом. Їм загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.



Переглядів: 3453
Поширень: 0