Вчора близько дев’ятої години вечора на лінію «102» Барського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 46-річного місцевого мешкання про виявлення у будинку мертвим його 77-річного батька.

За словами заступника начальника cлідчого управління УМВС Олександра Солдатова, слідчо-оперативна група констатувала на тілі загиблого багаточисельні тілесні ушкодження. Син перебував у стані алкогольного сп’яніння та стверджував, що батько впав. Втім, за попередніми висновками судово-медичної експертизи, у загиблого були переламані усі ребра, черепно-мозкова травма та інші тілесні ушкодження, що свідчать про насильницький характер смерті.

Міліція затримала на місці чоловіка за підозрою у скоєнні умисного вбивства. Чоловік ніде не працював та зловживав спиртними напоями. Правоохоронці неодноразово притягували його до адміністративної відповідальності за побутові сімейні конфлікти та перебування в стані алкогольного сп’яніння в громадських місцях.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство). У разі доведення вини підозрюваного йому загрожує до 15 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 2763
Поширень: 0