Оперативники літинської міліції затримали 25-річного раніше судимого місцевого жителя, який з машини викрав жіночу сумку з грошима. Поки власниця іномарки прогулювалась у місцевому парку, зловмисник через напівпричинене вікно дістав жіночий аксесуар, де знаходився гаманець з доларами, євро та гривнями.

21 липня за підозрою у скоєнні крадіжки сумки з машини місцевої жительки оперативники літинської міліції затримали 25-річного чоловіка. Пiдозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Як розповів начальник Літинського райвідділу міліції Юрій Найчук, особу підозрюваного міліціонери встановили за допомогою свідків, які бачили чоловіка біля машини потерпілої.

Сумку з гаманцем 52-річна жінка залишила у машині, а сама пішла прогулятись у місцевий парк. Повернувшись за півгодини, помітила, що з салону автівки зникла її сумка, де знаходився гаманець з 250 євро, 50 доларами та 120 гривнями.

Підозрюваного встановили та затримали працівники карного розшуку. У скоєному чоловік зізнався. За його словами, сумку він викрав через вікно, яке власниця машини залишила напівпричиненим.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років позбавлення волі.



Переглядів: 2795
Поширень: 0