23 липня в с. Бур’яни Гайсинського району легковик зіткнувся з пасажирським потягом, який рухався за маршрутом Вапнярка-Христинівка. Внаслідок ДТП водій легковика з важкими травмами госпіталізований до реанімаційного відділення Гайсинської центральної районної лікарні.

Попередньо встановлено, що 25-річний житель с. Зятківці Гайсинського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», проігнорував сигнал світлофора та сигнали звукової сигналізації залізничного переїзду, виїхав на переїзд, де зіткнувся з пасажирським потягом.

В результаті ДТП рух потягу було зупинено майже на 2 години. Водія легковика з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, рваною раною лобної частини та забоєм хребта госпіталізовано до Гайсинської центральної районної лікарні.

На Вінниччині водій "шістки" хотів проскочити перед поїздом, натомість опинився у реанімації

За фактом автопригоди слідчими відділеннями міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3182
Поширень: 0