На лікарняних ліжках опинились троє чоловіків з непроникаючими пораненнями. На базі відпочинку у Тульчинському районі з травматичного пістолету їх поранив 33-річний вінничанин. Усі учасники конфлікту знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

За фактом інциденту, який стався 26 липня на базі відпочинку в селі Печера, слідчим відділенням тульчинської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета, пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Як розповів т.в.о. начальника Тульчинського РВ УМВС Олександр Максименко, до міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них з непроникаючими пораненнями м’яких тканин різних частин тулуба госпіталізовані двоє місцевих жителів та житель обласного центру.

Слідчо-оперативною групою було встановлено, що поранив потерпілих 32-річний вінничанин. Попередньо встановлено, що між нетверезими чоловіками, які відпочивали у різних компаніях, виник конфлікт. Один з учасників інциденту з травматичної зброї «Форт» поранив трьох інших. Зброя у чоловіка знаходиться на законних підставах.

Зараз слідчими органами проводяться усі необхідні заходи, аби встановити об’єктивну істину по справі.



Переглядів: 3102
Поширень: 0