9 вересня 2015 року станом на 06:00, за останніми уточненими даними від міських та селищних голів, буревієм на території Бершадського району було пошкоджено 1737 покрівель житлових будинків, з них - 32 багатоквартирних та 28 об’єктів соціальної сфери.

У шести сільськогосподарських підприємствах пошкоджено врожаї кукурудзи та соняшника загальною площею 1810 га, зруйновано склад з металопрофілю на площі 1500 м. кв., а також пошкоджені шиферні покрівлі на житлових будинках (4720 листів).

На сьогодні повністю відновлено електропостачання в 12 населених пунктах району: м.Бершадь, с.Джулинка, с.Берізки Бершадські, с.Яланець, с.Ставки, с.Війтівка, с.Устя, с.Лугова с.Велика Киріївка, с.Баланівка, с.Флорино, с.П’ятківка та с.Бирлівка.

Вінницька область: рятувальниками проведено ряд відновлювальних робіт з ліквідації наслідків буревію

Відновлено 988 покрівель житлових будинків та 13 покрівель на об’єктах соціальної сфери.

Вінницька область: рятувальниками проведено ряд відновлювальних робіт з ліквідації наслідків буревію

В Чечельницькому районі пошкоджено 35 покрівель житлових будинків, а також 4 об’єкти господарської та соціальної сфери.

Станом на 9 вересня, відновлено електропостачання усіх населених пунктів, завершено прибирання дерев та відремонтовано 35 покрівель житлових будинків та 3 об’єкти господарської та соціальної сфери.

Загалом в Бершадському та Чечельницькому районах підрозділами ГУ ДСНС у Вінницькій області було проведено розпилювання та прибирання 833 повалених дерев.



Переглядів: 5868
Поширень: 0