Смертельні удари отримала 63 – річна жителька Жмеринського району під час сварки з сином. Підозрюваний у вбивстві матері перебував у стані алкогольного сп’яніння.

19 вересня до чергової частини Жмеринського райвідділу надійшло повідомлення від жительки села Могилівка, про те що у одній з кімнат будинку вона виявила труп своєї сусідки.

За словами т.в.о. начальника Жмеринського райвідділу Володимира Олексюка, слідчо – оперативною групою міліції встановлено, що смертельні удари потерпіла отримала під час сварки від свого сина. З’ясувалось, що рідні люди посварилися на побутовому ґрунті. В результаті син завдав матері численні удари ногами, руками та держаком для сапи. Літня жінка від завданих побоїв померла на місці події.

Затриманий 35-річний чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Свої дії пояснив агресією від дії алкоголю.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 3593
Поширень: 0