Реконструкція стадіону була розпочата у листопаді 2013 року. Протягом майже двох років місцевих футбольних ентузіастів, які збиралися тут, щоб пограти у футбол працювали щосуботи, інколи і в неділю, а бувало, що й у будні дні після роботи, аби зробити цей спортивний майданчик кращим. Роботи виконувалися господарським способом, без залучення підрядної організації. Фінансування робіт здійснювалося переважно за рахунок членів ініціативної групи, кожен із яких вносив кошти по в залежності від власних можливостей.

За цей час тут виконані роботи по видаленню дерев, вирівнюванню території, облаштування дренажного шару із щебеню, облаштуванню ґрунтового шару, посіву трави, відсипанню відсівом бігових доріжок, обгородженню території, встановленню лавок для глядачів, облаштуванню системи поливу газону. Поруч облаштовано ще одне футбольне поле, менших розмірів, для занять у зимовий період. Більше того неподалік зі стадіоном розпочато будівництво роздягальні, яке знаходиться на завершальному етапі.

У селі Селище відкрили новий сучасний шкільний стадіон

У селі Селище відкрили новий сучасний шкільний стадіон

Свідком урочистого відкриття шкільного стадіону став і голова облдержадміністрації Валерій Коровій. Керівник виконавчої гілки обласної влади є сам великим прихильником футбольного спорту від так щиро привітав тих, хто відтепер відточуватиме свою спортивну майстерність на сучасному майданчику.

У селі Селище відкрили новий сучасний шкільний стадіон

«Діти, які будуть займатися спортом на стадіоні, вони будуть тут кувати не лише майстерність, а по великому рахунку – своє майбутнє. Тому що, як показує життя, від розвитку футболу багато чого залежить. Мені дуже приємно, що ініціативна група доклала великих зусиль, щоб діти могли тут займатися. Сьогодні ми можемо говорити, що це одне з найкращих полів Вінницької області. Для нас дуже важливо, щоб на Вінниччині завдяки заняттям фізичною культурою формувалося суспільство здорових людей. А заняття спортом будуть цьому активно сприяти. Такі події дають можливість не лише займатися спортом , а й впливати на вільний розвиток своїх здібностей та права на самореалізацію» - зауважив Валерій Коровій.



Переглядів: 6291
Поширень: 0