Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки викрили на території недіючого підприємства в Могилів-Подільському району підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв.

Правоохоронці виявили 14 ящиків фальсифікованої продукції без марок акцизного збору торгових марок «JELZIN VODКA», «FINLANDIA» а також ємності, заповнені рідиною з характерним запахом спирту об’ємом близько 250 л.

За словами начальника управління протидії злочинності у сфері економіки Станіслава Маклакова, вилучено півтони фальсифікованого алкоголю на загальну суму 20 тисяч грн.

На Вінниччині виявили підпільний цех з виробництва елітного алкоголю

На даний час по даному факту вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Таке правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.



Переглядів: 4213
Поширень: 0