У Вінницькій області відновлено роботу 11 районних військових комісаріатів. Створено більше 140 нових робочих місць, що, в свою чергу, передбачає наявність нових людей, які не в повній мірі знайомі зі специфікою роботи військових комісаріатів.

22 жовтня на  базі Жмеринського районного військового комісаріату за рішенням Вінницького обласного військового комісару полковника  Геннадія Долгашова було проведено інструкторсько-методичного заняття з питань організації заходів повсякденної діяльності, яке має на меті якісну та всебічну підготовку особового складу новостворених військових комісаріатів.

На Вінниччині відновили роботу 11 районних військкоматів

На 7 навчальних місцях під керівництвом досвідчених спеціалістів Вінницького обласного військового комісаріату військовослужбовці, службовці та працівники новостворених РВК отримали глибокі знання з основних напрямків роботи військового комісаріату, з врахуванням специфіки кожного робочого місця.

На Вінниччині відновили роботу 11 районних військкоматів

На підведені підсумків керівник занять підполковник Михайло Дзигаленко звернув увагу всіх учасників занять на дотримання правил техніки безпеки, вимог законодавства щодо боротьби з корупцією. військових статутів та подякував учасникам та організаторам за плідність спільної роботи.

На Вінниччині відновили роботу 11 районних військкоматів

Окремо були поставлені задачі районним (міським) військовим комісарам щодо проведення заходів по черговому призову на строкову військову службу та військову службу за контрактом.



Переглядів: 4292
Поширень: 0