30 жовтня в Оратівському районі сталась автопригода за участю автомобілів «САЗ 3507» та «Шкода феліція». Під час встановлення обставин аварії, з’ясувалось, що легковик рахується в угоні.

На момент прибуття правоохоронців у салоні іномарки перебували двоє пасажирів - 21-річна жителька Тетіївського району Київської області та 31-річний мешканець селища Брацлав. Водій з місця пригоди втік.

Попередньо працівники міліції встановили, що водій «Шкоди» в’їхав в задню частину вантажівки.

Під час огляду іномарки, з’ясувалось, що на ній встановлені номерні знаки іншої машини. В ході перевірки транспортного засобу по автоматизованим базам ДАІ, було з’ясовано, що «Шкода Феліція» рахується в угоні. Крім того, в салоні був виявлений техпаспорт на автомобіль «ВАЗ» та відмички.

Водія-втікача міліціонери затримали на трасі, коли він намагався зупинити попутне авто. Ним виявився 33-річний раніше судимий житель міста Христинівка.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2830
Поширень: 0