2 листопада о 20:05 хмільницьким рятувальникам надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Хмільник–Любар поблизу сіл Торчин - Мар’янівка, в якій було заблоковано водія в автомобілі, а також стався розлив пального.

До місця виклику було негайно направлено особовий склад Державної пожежно-рятувальної частини № 9 у кількості п’яти чоловік на одній одиниці техніки.

По прибуттю на місце події було встановлено, що водій автомобіля «КАМАЗ» під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху не врахував дорожню обстановку, особливості вантажу та стан транспортного засобу, не зміг контролювати його рух. Внаслідок чого сталось перекидання вантажівки. При перших оглядах рятувальників були виявлено, що потерпілий водій не подає ознак життя.

ДТП на Вінниччині: водій загинув під кабіною "КАМАЗу"

Рятувальники провели змивання розлитого на автошлях палива, а також за допомогою трактора провели аварійно-рятувальні роботи по підняттю кабіни автомобіля «КАМАЗ» та діставанню з-під неї тіла чоловіка. Загиблим виявився 63-річний житель с.Семки Хмільницького району.



Переглядів: 4575
Поширень: 0