Через недбалість лікарів в селі Торканівка Тростянецького району загинув 10-річний хлопчик. Хлопчик 27.10.2015 поступив в реанімаційне відділення Тростянецької центральної районної лікарні зі скаргами на біль в животі, проте 01.11.2015 помер.

Дитина скаржилась на біль у животі. Фельдшер після огляду і попереднього діагнозу "запалення апендицита", направила його до районної лікарні. Але, оскільки там дитячого хірурга не було, чекали фахівців з Вінниці. Ті ж оглянувши тяжкохвору дитину, діагностували в нього пневмонію та призначили своє лікування. Хлопцю ставало тільки гірше, через добу його все ж прооперували, та було вже пізно. За три дні він помер не виходячи з коми, повідомляє  сайт ВИННИЦА.DAILY.

На даний час триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі дії, повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Прокуратурою Тростянецького району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному 03.11.2015 Тростянецьким РВ УМВС у Вінницькій області до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичними працівниками Тростянецької центральної районної лікарні, внаслідок чого настала смерть дитини.



Переглядів: 4989
Поширень: 0