Минулої доби на дорогах області сталось три дорожньо-транспортних пригоди за участю водіїв двоколісних транспортних засобів.

12 листопада в селі Корделівка Калинівського району на перехресті не розминулись трактор та велосипедист. В результаті зіткнення 26-річний водій двоколісного госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Цього ж дня в Козятині в реанімаційне відділення потрапив 62-річний велосипедист. Чоловік отримав тілесні ушкодження в результаті зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2113». Попередньо встановлено, що постраждалий раптово почав перетинати проїжджу частину дороги.

У Гайсині близько 17.30 годин під колеса автомобіля «ВАЗ 2107» потрапив 20-річний водій мопеда «Sabur». З тілесними ушкодженнями чоловік госпіталізований до лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 4986
Поширень: 0