Липовецькі поліцейські затримали трійцю крадіїв. На території району чоловіки викрадали комп’ютерну техніку та цінне майно з приміщень сільрад та газового господарства.

В листопаді до Липовецького відділення поліції надійшло декілька заяв від сільських голів про крадіжки. У селі Троща невідомі, зірвавши металеву решітку з вікна сільської ради, викрали з приміщення два комп’ютера та шість рулонів обоїв. У такий же спосіб комп’ютерна техніка була викрадена у селі Росоша з приміщення дільниці газового господарства.

За словами начальника Липовецького відділення поліції Василя Фіногенова, правоохоронці вийшли на слід зловмисників оперативним шляхом. Ними виявились троє місцевих чоловіків віком 20, 22 та 23 років. Наймолодший зловмисник, мешканець Іллінців, вже відбував умовний строк покарання.

Липовецькі поліцейські затримали крадіїв, які грабували приміщеня сільрад та газових господарств

В ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні 23-річного мешканця Липовця, поліцейські вилучили частину викраденого майна, яке зловмисники не встигли реалізувати.

Липовецькі поліцейські затримали крадіїв, які грабували приміщеня сільрад та газових господарств

За фактами крадіжок відкрито п’ять кримінальних провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Триває слідство. Зараз правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до інших крадіжок на території прилеглих районів.



Переглядів: 4677
Поширень: 0